Зеленський: Мені відомо про спроби тіньової угоди з Росією, злу не можна довіряти

довіряти – Фото” title=”Зеленський: Мені відомо про спроби тіньової угоди з Росією, злу не можна довіряти – Фото” />

Володимир Зеленський (Скриншот із відео)

Президент Володимир Зеленський повідомив, що йому відомо про спроби укласти якісь тіньові угоди з Росією, проте злу не можна довіряти, зауважив він. Про це він заявив під час виступу на Генеральній асамблеї ООН.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

“Мені відомо про спроби укласти якісь тіньові угоди за лаштунками. Злу не можна довіряти. Запитайте [Євгена] Пригожина, чи варто довіряти обіцянкам Путіна. Будь ласка, почуйте мене. Нехай єдність вирішує все відкрито”, – сказав Зеленський.

Президент зауважив, що поки РФ штовхає світ до останньої війни, Україна робить усе, аби після російської агресії “ніхто у світі не наважився напасти на жодну державу”.

“Озброєння [РФ. – Ред.] має бути стримане. Воєнні злочини мають бути покарані. Депортовані люди мають повернутися додому. А окупант має повернутися на власну територію”, – підсумував глава держави.

  • Увечері 23 червня 2023 року Пригожин заявив про “похід” на Москву. Наступного дня він домовився з владою РФ та відвів війська. Прессекретар Путіна заявив, що Пригожин поїхав до Білорусі.
  • 23 серпня літак ватажка терористичної групи Вагнера Пригожина зазнав катастрофи в Росії. Можливо, він був збитий російською ППО. Пригожин і всі пасажири, які перебували у літаку, не вижили.
  • У липні Зеленський заявляв, що загроза втрати контролю над Кримом може змусити російського диктатора Путіна вдатися до серйозних переговорів з Україною.

Читайте також: Кулеба про переговори з Путіним: Пригожин вже домовлявся. Потім бум – і його не існує

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *