Західні ЗМІ пишуть про “напруженість” між Україною та США через Крим. Зеленський відповів

Західні ЗМІ пишуть про

Володимир Зеленський (Фото: EPA)

Президент Володимир Зеленський спростував повідомлення про нібито “напруженість” між Києвом та Вашингтоном через удари України по тимчасово окупованому Криму. Про це він повідомив в інтерв’ю CNN.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини За його словами, американські та українські чиновники думають однаково у питанні Криму. Він зробив цю заяву на тлі чуток у західних медіа про нібито “напруженість” між США та Україною через удари по півострову.

“Крим – це місце, де зберігають зброю, щоб вбивати наших мирних жителів. Вони стріляють із Криму по нашій території. І, звичайно, ми повинні побачити, звідки летять їхні ракети, і нам, по суті, доведеться з цим впоратися”, — сказав Зеленський.

  • 17 липня Кримський міст вдруге з жовтня 2022-го зазнав результативної атаки з обвалом прольотів. Джерела LIGA.net повідомили про причетність СБУ, ВМС та морських дронів.
  • Вранці 4 серпня 2023 року СБУ разом із ВМС провели спецоперацію з аквадронами в бухті Новоросійська, було серйозно пошкоджено ВДК “Оленегорский горняк”.
  • Внаслідок нічної атаки 13 вересня на судноремонтному заводі у Севастополі було пошкоджено великий десантний корабель та підводний човен ВМС окупантів. Командувач Повітряних сил заявив, що удару по Севастополю завдала українська авіація, натякнув на Storm Shadow.

Читайте також: Севастополь, “Тріумф”, “вишки Бойка”. Як удари по Криму стають системними

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *