У ЗСУ не бачать ознак того, що росіяни збираються йти з Бахмута: Про це говорити завчасно

У ЗСУ не бачать ознак того, що росіяни збираються йти з Бахмута: Про це говорити завчасно - Фото

Бахмут (Фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр)

Збройні Сили України не бачать ознак того, щоб росіяни збиралися йти з Бахмута. Їхній контингент у місті налічує понад 10 000 осіб, а на флангах російська армія атакує, сказав у неділю в ефірі 24 телеканалу начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

“Ворог тримає у Бахмуті достатньо потужні сили – більше 10 000 осіб залишаються в цьому населеному пункті. Тому про те, що він буде здавати його, перекидати його на південний напрямок – я би так не сказав. Ворога не варто недооцінювати”, – сказав він.

“Більше того, судячи з атак, які він проводить на Кліщіївському напрямку, Андріївському та північному фланзі поблизу Бахмуту, які сили там задіяні, не можна говорит про те, що він збирається так просто залишити це місто. Про здачу Бахмута говорити завчасно”, – сказав він.

За словами Євлаша, росіяни використовують тактику штурмових груп чисельністю від п’яти до 30 осіб, щоб пробити дірку в обороні українських військ.

“Продовжує активно застосовувати артилерію”, – сказав Євлаш.

У кінці вересня президент Володимир Зеленський під час поїздки до США сказав, що Збройні Сили України збираються звільнити Бахмут та ще два міста.

Читайте також: “Земля наче решето”. Який вигляд мають Бахмут, Кліщіївка та Андріївка зараз

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *