Виноградний десерт із зеленим базиліком: пікантний смак осені

Зелений базилік може чудово відтінити не тільки смак овочів, а й ягід з фруктами, тому сміливо додавайте його у фруктові салати. Це прекрасна альтернатива м'яті.

ВІДЕО ДНЯ

Чудовий тандем — зелений базилік і виноград. Спробуйте — можливо, вам сподобається. До речі, виноградно-базиліковий соус відмінно підійде до качки. Експериментуйте зі смаками — це дуже цікаво і корисно. Так роблять відомі кулінари і часом створюють у результаті пошуку гастрономічні шедеври.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті.

– Фруктово-ягідний салат — джерело вітамінів, а це дуже важливо, — каже Ардія Діаманті. — Використовуйте в салатах тільки стиглі та смачні фрукти і ягоди. Подавайте десерт охолодженим у креманці. Готуйте його безпосередньо перед подачею.

Виноградний десерт (на дві персони)

РЕКЛАМА

  • Виноград різних сортів — 20 ягід
  • Груша або диня — 150 г
  • Яблуко — 150 г
  • Мед акацієвий — 1 чайна ложка
  • Базилік — за смаком

Очищені яблуко і грушу (диню) порізати на квадратики завбільшки з ягоди винограду. Приправити акацієвим медом. Додати виноград і базилік.

І смачного!

РЕКЛАМА

Нагадаємо рецепт кропового соусу.

Фото з альбому Ольги Сметанської

РЕКЛАМА

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *