Морозиво з двох інгредієнтів: готується без морозивниці

Магазинне морозиво не завжди натуральне та смачне, тому найкращий варіант — приготувати домашнє. Багато хто чомусь думає, що це дуже складно, але це не так. І морожениця не завжди потрібна, адже її у багатьох немає. А ось блендер стане у пригоді.

ВІДЕО ДНЯ

Морозиво — справжній порятунок у спекотний літній день. А точніше сказати — насолода!

Якщо у сім'ї є діти, приготувавши морозиво, ви подаруєте їм щастя. До речі, смак морозива — один із смаків дитинства, що залишається з людиною на все життя.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

— Це так смачно, що не відірватися, — каже Елла Іванова. — Фрукти підійдуть будь-які. Подавайте морозиво у гарній креманці. За бажання можна прикрасити листочками свіжої м'яти. Використовуйте стиглі абрикоси.

РЕКЛАМА

Морозиво з двох інгредієнтів

  • Абрикоси 300 г
  • 150 г згущеного молока

Абрикоси порізати на шматочки, додати згущене молоко, добре збиваємо все в блендері і заморожуємо.

Через кілька годин перемішуємо виделкою або перебиваємо знову блендером.

РЕКЛАМА

І смачного!

Радимо також порадувати близьких приголомшливим абрикосовим сорбетом, який влітку не гірший за морозиво.

РЕКЛАМА

Читайте також: Десерт з морозивом, бананом та родзинками: легко та смачно

Фото з альбому Елли Іванової

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *