А всередині — просто красунчик! Блогерка Alina FooDee представила рецепт яблучного рулету — м’якого і ніжного «наче пух»

Пам'ятаєте, як пригощалися в дитинстві бісквітним рулетом з яблучною начинкою? Поностальгувати на своїй кухні вирішила і молода українська блогерка Аліна, причому не лише для того, аби згадати минулі часи, але й розповісти секрети приготування цієї примхливої бісквітної випічки.

ВІДЕО ДНЯ

«Дуже ніжний бісквітний рулет, що тане в роті, з яблуками в духовці. Гідний конкурент усіма улюбленому яблучному пирогу „Шарлотка“. Ідеальний варіант для домашнього чаювання», — так розповіла авторка відео про свій шедевр.

Для його приготування потрібні:

  • яйця — 4 шт.
  • сіль — щіпка
  • цукор — 120 г
  • ванільний цукор — 10 г
  • борошно — 120 г
  • розпушувач — 0,5 ч.л.

Етапи приготування

РЕКЛАМА

Яйця з цукром збийте до стійкої піни, обережно додайте борошно і розпушувач.

Яблука натріть на тертці (лимонний сік не знадобиться, оскільки колір має бути насичено карамельним).

РЕКЛАМА

Розподіліть натерті яблука по деку, застеленому пергаментом, а зверху вилийте тісто.

Випікайте при 180 градусах протягом 20 хвилин.

РЕКЛАМА

Готовий корж згорніть у рулет і посипте цукровою пудрою.

«А всередині — просто красунчик!», — не стримала емоції господиня.

Також нагадаємо про веселий рецепт молочного рулету, який потішить малечу на будь-якому святі.

Джерело

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *